Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 15 november 2009    Evangelie van 2009-11-15
begintijd17:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelGebed met broeders van Taizé
beschrijving

In de voorbereiding op de Europese Ontmoeting in Polen zijn broeder Rob en broeder Sebastien, twee broeders uit Taizé in Nederland. Zij zullen op zondag 15 november zijn bij een bijzonder gebed in Rotterdam.

Er is dan in de Oranjekerk, Rozenlaan 20 in Rotterdam om 17.00 uur een gebedsviering en daarna is er een informele ontmoeting met de broeders. Voor een eenvoudige broodmaaltijd wordt gezorgd. Bij die ontmoeting hopen we samen ook na te denken over hoe we ervoor kunnen zorgen dat zoveel mogelijk jongeren horen over Poznań.

Je bent heel welkom om erbij te zijn op 15 november. Ook natuurlijk om het aan iedereen door te geven voor wie dit wellicht interessant is.

Zou je - als je komt - ons even een mailtje willen sturen? Dan weten we een beetje hoeveel mensen er willen mee-eten. Dank je wel!

Lokatie: Oranjekerk, Rozenlaan 20 in Rotterdam.
Neem tramlijn 8 vanaf Rotterdam Centraal Station (2 zones) óf Rotterdam Noord (1 zone). Stap uit bij de halte Bergpolderplein. Loop met de busrichting mee naar de kruising met de Rozenlaan/Uitweg. Sla bij de stoplichten linksaf de Rozenlaan op. De Oranjekerk vind je na ongeveer 100 meter aan je rechterhand.

info

Marc Bollerman
info@taizeinbreda.nl
www.taizeinbreda.nl

locatieOranjekerk, Rozenlaan 20
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl