Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Priorij Emmaus

Priorij Emmaus

Website E-mail

Een groene oase middenin de randstad

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 23 januari 2010    Evangelie van 2010-01-23
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelhet Onze Vader - Een mystiek gebed
beschrijving

‘Laten wij bidden tot God, onze Vader, met de woorden die Jezus ons gegeven heeft.’ Met deze bekende aanhef worden we uitgenodigd het gebed te bidden dat ons in de christelijke traditie, door de eeuwen heen, is overgeleverd. Zowel in de liturgie als in de privé-sfeer wordt het Onze Vader veelvuldig gebeden en klinkt het ons vertrouwd in de oren. Juist daarom gaan we tijdens deze bezinningsdag op zoek naar die andere, verrassend mystieke en op bevrijding gerichte dimensie van het Onze Vader.

Het biedt ons de mogelijkheid om binnen te treden in de intimiteit van een wederkerig gebeuren tussen mij als gelovige mens en Hem die wij noemen de Verborgene.

Begeleiding: drs Ineke Popma, theologe

Zaterdag 23 januari 2010, 10.00 – 16.00 uur in de Priorij.

Kosten € 28,-

Volgeboekt

info

(0346) 562146
info@priorijemmaus.nl
www.priorijemmaus.nl

organisatiePriorij Emmaus
locatiePriorij Emmaus
plaatsMaarssen (Utrecht)
postcode36
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl