Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 28 maart 2010    Evangelie van 2010-03-28
(Palmzondag)
begintijd14:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelMatthäus Passion
beschrijving

Voor de 4e maal zal op Palmzondag 28 maart 2010 de Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach in de Sint Jansbasiliek worden uitgevoerd. Aanvangstijd 14.30 uur.

De uitvoerenden o.l.v. Bernhard Touwen zijn: Ludwig Van Gijsegem - evangelist, Kees Jan de Koning - Christus, Ilse Eerens - sopraan, Cora Burggraaf - mezzosopraan, Mattijs van de Woerd - bariton, Albert van Ommen - tenor, Vocaal Ensemble Markant, Maasstedelijk Jongens en meisjeskoor en Concerto Brabant.

De uitvoering is voor iedereen zeer goed te volgen aangezien de Matthäus Passion met twee camera's wordt geregiseerd en op LCD-schermen wordt geprojecteerd. De toegangskaarten kosten € 57 (eerste rang) en € 47 inclusief programmaboekje, pauzedrankje en administratiekosten.

info

Saskia Vos
(035) 531 00 17
www.larenklassiek.nl

locatieSint Jansbasiliek
plaatsLaren (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl