Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Expositie
expositie
wanneervrijdag 11 t/m zondag 20 december 2009    Evangelie van 2009-12-11
 titel25e Kerststallententoonstelling
beschrijving

Van 11 tot en met 20 december a.s. herbergt de Sint Ansfriduskerk voor de 25ste keer de Kerststallententoonstelling. Ruim een week lang zijn ongeveer 250 Kerststallen en Kerstgroepen uit meer dan 50 landen te bewonderen. De ervaring leert, dat het internationale karakter van de tentoongestelde verzameling bezoekers trekt uit binnen- en buitenland. Voor de echte liefhebber valt er dus weer veel moois te zien.

Gedurende deze Kerststallententoonstelling zullen een dertigtal koren in de weekenden en in de avonduren het geheel met hun zang opluisteren.

Op vrijdag 11 december zal het Leusdens mannenkoor DE VALEIZANGERS een Kerstconcert geven van 19.30 uur tot 21.30 uur. De kerk is open om 19.00 uur. De entree voor dit concert (inclusief tentoonstelling en koffie) bedraagt €10,- Kaarten aan de kassa of telefonisch 033-4611254.

De totale netto-opbrengst van de tentoonstelling gaat ook dit jaar naar een goed doel. Voor meer informatie over het goede doel kunt u terecht op deze pagina, en voor informatie over de koren kunt u hier terecht.

Om u alvast een indruk te geven van de tentoonstelling, hoe de opbouw in zijn werk gaat en de te bezichtigen Kerststallen en Kerstgroepen kunt u op de Media pagina alvast fotos van de opbouw en van stallen en groepen uit vorige jaren bekijken.

De realisatie van de jaarlijkse Kerststallententoonstelling is mogelijk dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers. Zij zijn al maanden bezig geweest met de voorbereidingen en gaan straks ook de uitvoering verzorgen. Met hun onmisbare steun kan deze 25ste editie weer uitgroeien tot een sfeervol en indrukwekkend evenement.

info

www.sintansfridus.nl

locatieSint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl