Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 15 juni 2010    Evangelie van 2010-06-15
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelFilosofiecursus: De God van de filosofen
beschrijving

Nadenken over moeilijke (levens)vragen scherpt je inzicht en je verstand. In de cursussen van de JohannesAcademie bieden de Broeders je de gelegenheid om met hen te zoeken naar wat goed, echt en waar is. De avonden zijn vrij toegankelijk en ook als je niet alle avonden kunt, ben je van harte welkom!

De God van de Filosofen

Bestaat God nu wel of niet? En als Hij dan bestaat, wie is Hij dan? Ziet Hij mij, of trekt Hij zich niks van mij aan? Vragen die iedere mens zich stelt, vroeg of laat. Samen met grote filosofen op zoek naar wat ons verstand over God kan zeggen.

 Docent: pater Thomas

info

www.johannesacademie.nl
(070)3563313

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatieJohanneszaal, Oude Molstraat 37
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl