Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Lezing
lezing
Klooster Wittem

Klooster Wittem

Website E-mail

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem
(043) 450 17 41

openingstijden: dagelijks van 8:00 tot 20:00 uur

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 14 november 2009    Evangelie van 2009-11-14
begintijd14:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelLezing 'Geloven na het Klooster'
beschrijving

Lezing 'Geloven na het klooster' door Suzanne van der Schot

Op zaterdagmiddag 14 november zal tijdens de boekenbeurs Suzanne van der Schot een lezing houden n.a.v. haar nieuwe boek ‘Minnaar, de monnik en de rebel – dagelijks leven met Jezus Christus’   De lezing begint om 14:00 uur in een van de zalen van het klooster. De toegang is via de receptie.
Suzanne van der Schot schreef enkele jaren geleden het opzienbarende boek ‘Moeilijk te geloven - leven in een klooster in Parijs’. Na haar uitreden uit het klooster knaagt de vraag: wat geloof ik nu eigenlijk?  Haar nieuwe boek Minnaar, de monnik en de rebel – dagelijks leven met Jezus Christus’  is een fascinerende zoektocht geworden van een jonge vrouw naar de basis van haar geloof.

Gezien de te verwachten belangstelling is het goed om van te voren kaartjes te reserveren via tel. 043 450 1741. De kaartjes kosten € 5,00 per stuk.

info

Klooster Wittem
043 450 1741 | www.kloosterwittem.nl | info@kloosterwittem.nl

organisatieKlooster Wittem
locatieKlooster Wittem, Wittemer Allee 32
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl