Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 29 november 2009    Evangelie van 2009-11-29
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd14:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelJubileum 10 jaar Taizekoor Stramproy
beschrijving

Op de eerste adventszondag 29 november 2009 viert het Taizékoor Stramproy haar 10- jarig bestaan met een bijzonder middagprogramma. De middag staat in het teken van (hernieuwd) kennismaken met het gedachtegoed en de muziek van Taizé. Bovendien is er natuurlijk veel tijd voor ontmoeting. De middag begint om 14.00 uur met een kopje koffie of thee en een openingswoord door pastoor Notermans en leden van het koor. Daarna is er een keuzeprogramma dat bestaat uit o.a. kennismaken met en repeteren van Taizégezangen, bezinning/inspiratie naar aanleiding van Taizéteksten en creatief bezig zijn (o.a. inrichten en aankleden van de gebedsruimte). Ook is er gelegenheid voor stil gebed.

De middag wordt om 17:00u afgesloten met een heuse Taizéviering, zoals dat drie maal daags in Taizé gehouden wordt. Vaste elementen in deze viering: meditatie, stilte, korte gebeden en natuurlijk de bekende Taizégezangen.

De middag wordt gehouden in Gemeenschapshuis ‘De Zaal’ aan de Mariastraat in Stramproy. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd ter dekking van de onkosten en iedereen, jong en oud, is van harte welkom!

N.B. Als er overigens instrumentalisten, zanggroepen of solisten zijn die mee willen spelen/zingen.. graag vooraf aanmelden!

  • Kosten: Vrije bijdrage
  • Locatie: Gemeenschapscentrum Stramproy

info

taizekoor_stramproy@hotmail.com

locatieGemeenschapshuis 'De Zaal', Mariastraat
plaatsStramproy (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl