Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 22 januari 2010    Evangelie van 2010-01-22
(Sint Vincentius)
begintijd21:30 uur
eindtijd22:00 uur
 titelTaizeviering OLV-Hemelvaartkerk
beschrijving

"Taizé staat voor een vertrouwen in jongeren, want voor de Kerk is niemand vreemdeling, niemand uitgesloten, niemand ver weg"

De gebedsdiensten die in Taizé worden gehouden worden gekenmerkt door de afwisseling van eenvoudige muziek met (lange) stiltes. Juist deze stilte is zo bijzonder, omdat men wanneer het stil is leert naar zichzelf te kijken en zichzelf open te stellen. Door samen te zingen, te bidden en stil te zijn zoekt men zichzelf.

De viering start om 21:30 uur en vindt plaats in de OLV-Hemelvaartkerk in Raamsdonksveer, deze is te vinden aan de Sint Jozeflaan.

info

www.taizeraamsdonksveer.nl

locatieOLV-Hemelvaartkerk, Sint Jozeflaan
plaatsRaamsdonksveer (Noord-Brabant)
postcode49
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl