Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 7 november 2009    Evangelie van 2009-11-07
(Heilige Willibrord)
begintijd10:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelMonastieke wandeling St. Adelbertabdij
beschrijving

Op zaterdag 7 november aanstaande vindt er vanuit de Sint-Adelbertabdij te Egmond-Binnen weer een monastieke wandeling plaats. De tocht, die in stilte wordt gelopen, heeft als leidraad: ‘Geroepen en gezonden’. Met open oog en oor willen we (her)ontdekken wat ons innerlijk beweegt en hopen we meer zicht te krijgen op onze bestemming.

De aanvang is om 10.30 uur bij de winkel van Abdijkaarsen met koffie, op de Vennewatersweg 27 te Egmond-Binnen. Na een geestelijke opstap door broeder Adri Kortekaas wandelen we ongeveer 15 kilometer onder leiding van onze gidsen Marianne Duijn en Rob de Wit. Neemt u zelf a.u.b. uw lunchpakket mee. Na afsluiting is er gelegenheid om de winkel van Abdijkaarsen te bezoeken.

Het inschrijfgeld, bij aanvang te voldoen, bedraagt € 5,- p.p.
Opgave telefonisch: ma t/m do, 13.00–15.00 uur, 072-5062786.
U kunt ook uw kaarten rechtstreeks afhalen bij Abdijkaarsen, of in de abdijwinkel te Amsterdam, Nieuwezijds Voorburgwal 361. Het aantal deelnemers is beperkt tot 100.

info

(072) 50 62 786
directie@abdijkaarsen.nl
www.abdijvanegmond.nl

locatieWinkel van Abdijkaarsen, Vennewatersweg 27
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl