Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdinsdag 6 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-06
begintijd19:45 uur
eindtijd22:00 uur
 titelOpen ontmoetingsavond Pater Pio
beschrijving

Op dinsdagavond 6 oktober wordt een open ontmoetingsavond gehouden over de Pater Pio-gebedsgroep. Iedereen, parochianen en belangstellenden, is van harte uitgenodigd voor een open ontmoetingsavond met de heilige pater Pio.

Pater Pio van Pietrelcina wordt wel gezien als een van de grootste heiligen van deze tijd. Hij was een priester die 50 jaar lang de wondetekenen van Christus heeft gedragen. Door zijn leven en werk hebben vele mensen God (terug)gevonden en genezingen naar lichaam en ziel mogen ontvangen.

De heer Firmin Feyaerts, een groot Pater Pio kenner, vertelt ons deze avond iets over het leven en werk van deze heilige. Enige filmfragmenten zullen zijn verhaal verlevendigen. Ook is er gelegenheid voor het stellen van vragen.In de kerk van Molenhoek komen wij als Pater Pio-gebedsgroep sinds twee jaar samen. Graag vertellen wij u hier deze avond wat meer over.

info

www.parochiemolenhoek.nl/cms/pages/activiteiten/pater-pio-gebedsgroep.php

locatieAnthonius Abtkerk, Stationsstraat 62
plaatsMolenhoek (Limburg)
postcode65
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl