Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 10 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-10
 titelEO Eva-dag
beschrijving

Zin in een bijzonder dagje uit, alleen of samen met een vriendin? Kom dan naar de Eva-dag (voorheen VrouwZijn-dag). Een dag om vriendinnen mee te nemen of te maken. Je kunt genieten van een programma met interactie, cabaret, muziek en een thema dat je aanspreekt.

Thema: schone schijn

Heb jij ook wel eens de neiging om, wanneer je een meningsverschil hebt met je weerspannige puberdochter, toch maar even het raam te sluiten zodat de buren je stemgeluid niet horen? Ben je ook wel eens bang dat je niet voldoet aan de eisen van de wereld om je heen, en probeer je je nét een tikkie beter voor te doen dan je bent? Doe je je soms ten opzichte van je kerkgenoten nét iets geestelijker voor? Schone schijn: we maken ons er allemaal wel eens schuldig aan. Op de Eva-dag willen we teruggaan naar echtheid: hoe leef je je leven op een transparante manier? Wat zegt de Bijbel eigenlijk over onze pogingen om ons beter voor te doen dan we zijn?

Datum: Zaterdag 10 oktober in Zwolle
Locatie:
IJsselhallen, Rieteweg 4
Prijs:
€22,50 (voor EO-leden), excl reserveringskosten € 2,50
Daarvoor mag je 1 introducee meenemen voor de zelfde prijs.
Niet-leden betalen € 27,50! + reserveringskosten.

info

eva@eo.nl
www.eo.nl

locatieIJsselhallen, Rieteweg 4
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl