Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 26 maart t/m vrijdag 16 april 2004    Evangelie van 2004-03-26
 titelToeristische autozoektocht
beschrijvingIn het kader van de 30e Frans-Vlaamse Veertiendaagse te Nieuwpoort wordt ook dit jaar weer een toeristische autozoektocht ingericht.

De 11e editie van deze zoektocht start in Poperinge en na een omzwerving van zo'n 52 km via de Zwarte- en andere bergen eindigen we te Kemmel. Er is een korte wandeling in Bailleul voorzien en onderweg wordt ook dit jaar uitgekeken naar leuke gelegenheden om dorst en honger te bezweren.

De vragen moeten nog steeds via een multiple-choice systeem worden opgelost, wat doorgaans de zaken eenvoudiger maakt. Het heemkundig en toeristisch verkennende aspect van de tocht blijft sowieso prioritair en de nadruk ligt steeds op ontspanning.

De organisatie ligt zoals telkenjare in handen van de Werkgroep Sea Scouts & Sea Guides in samenwerking met de Dienst Toerisme & Cultuur en het stadsbestuur van Nieuwpoort.

Iedereen kan deelnemen en dat doet u wanneer, zolang en zoveel u maar wilt, voor zover dat gebeurt tussen 26 maart en 16 april aanstaande.

Deelnemingsformulieren moeten binnen zijn tegen vrijdagmiddag 16 april 12.00 uur en diezelfde avond volgt dan om 20.00 uur een finaleronde met direct aansluitend de prijsuitreiking in de Iselandzaal (boven de vismijn) te Nieuwpoort-Stad.

Het boekje bevat naast de wegbeschrijving en uiteraard de traditionele (25) vragen, heel wat wetenwaardigheden over wat onderweg is en/of ooit is geweest. Vanaf vrijdag 26 maart kunt u een zoektochtgids kopen in:

Nieuwpoort
Dienst Toerisme & Cultuur, Marktplein 7 (bad) of Hendrikaplein 11 (stad)
Bloemen Cinderella, Langestraat 96 te Nieuwpoort-Stad

Poperinge
Toeristische dienst, stadhuis (op de markt)

Brugge
Muziekhuis La Folia, St. Salvatorskerkhof 13 (bij de kathedraal)

Of bij
P. Devriendt, Bruggestw. 67 te Mannekensvere, 058/236656
L. Timperman, Nonnenhofstr. 9 te Oostduinkerke, 058/515897

infoP. Devriendt, Bruggestw. 67 te Mannekensvere, 058/236656
L. Timperman, Nonnenhofstr. 9 te Oostduinkerke, 058/515897
locatie
plaatsPoperinge - Kemmel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl