Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 11 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-11
begintijd13:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKijk- en doedag in Raalter kerken
beschrijving

De Protestantse Gemeente Raalte en de gezamenlijke Rooms Katholieke Parochies van de H. Paulus en de H. Kruisverheffing te Raalte houden zondag 11 oktober van 13-16 uur een kijk- en doedag voor basisschoolkinderen.

In de kerkgebouwen zijn dan allerlei activiteiten om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met die gebouwen. In de Kruisverheffing is onder meer een speurtocht waarbij kinderen alle hoeken en gaten van de kerk te zien krijgen. In de Pauluskerk is het Open Podium van Hans Groen en komt een verhalenvertelster. In de Plaskerk wordt het een beestenboel.

Om de aandacht te vestigen op de kijk- en doedag staat zaterdag a.s. van 12-16 uur de Rijdende Kerk in Raalte-Centrum. Deze biedt iedereen die dat wil de gelegenheid om, net als in een echte kerk, even stil te zijn, te bidden of een bijbelverhaal te lezen.

info
locatie
plaatsRaalte (Overijssel)
postcode81
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl