Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 3 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-03
 titel20 jaar Keurioso jubileumconcert
beschrijving

Het jeugdkoor Keurioso, verbonden aan de Sint-Jozefsparochie van het Keur in Dendermonde, viert zijn twintigjarig bestaan. Dat gebeurt met een jubileumconcert.

Het was Mita Michiels die het jeugdkoor oprichtte. "Onder haar leiding groeide Keurioso uit tot vaste waarde bij vieringen in het Keur, zoals de Keurfeesten, communie- en vormselvieringen en kerstdag", zegt Bart De Coster, die nu samen met Liesbeth Moens en Katrien Van Den Bossche het koor leidt. "Het koor bestond aanvankelijk uit een twaalftal leden van 8 tot 18 jaar." In januari 1999 nam Griet De Geyter de leiding van het koor over.

Voor het jubileumconcert op 3 oktober krijgt Keurioso versterking van Viva Voce, opgericht in 1971 in dezelfde parochie en uitgegroeid tot een concertkoor. Het concert vindt plaats in de parochiekerk van het Keur. De koorleden brengen liederen van onder andere Bart Peeters en Paul De Leeuw, maar ook musicalmuziek.

info

www.sintjozefkeur.be

locatieSint-Jozefsparochie van het Keur, Ommegancklaan
plaatsDendermonde (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl