Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 28 maart 2010    Evangelie van 2010-03-28
(Palmzondag)
begintijd12:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelPalmzondagmanifestatie
beschrijving

Op zondag 28 maart 2010 houdt Bisdom 's-Hertogenbosch een Palmzondagmanifestatie in Drunen.

“Goede Meester, wat moet ik doen om deel te krijgen aan het eeuwig leven?” (Mc, 10, 17). Rond dit thema wordt dit jaar op Palmzondag een inspirerend programma georganiseerd voor jongeren en tieners van 12-30 jaar.

Dit jaar is de parochie Drunen-Elshout verantwoordelijk voor de organisatie van de dag en de werkgroep is daar druk doende om een mooi programma in elkaar te zetten. Zoals ieder jaar vormen de Palmzondagbrief van de Paus en de Palmzondagviering de vaste onderdelen van de dag. Daarnaast zijn er workshops, optredens van Life 4 Christ en komt de bisschop op bezoek om met jullie in gesprek te gaan. Ook wordt er meer verteld over de Wereldjongerendagen 2011 in Madrid. Alle reden dus om er bij te zijn!

De locatie waar dit alles gaat plaatsvinden is het d’Oultremontcollege, Dillenburgstraat 46 in Drunen, waar iedereen om 12.00 uur wordt verwelkomd met een lunch. Na het middagprogramma zal de bisschop om 17.00 uur de Palmzondagviering celebreren, waarna de dag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner.

Het belooft net als ieder jaar weer een prachtige dag te worden! Wil jij dit ook niet missen, schrijf je dan hier in voor de Palmzondagmanifestatie 2010. Mocht je meer mensen (bijv. uit dezelfde parochie) willen inschrijven, stuur de gevraagde gegevens van iedereen per e-mail naar jongeren@bisdomdenbosch.nl .

Deelname kost € 5,00 (inclusief lunch en diner) en wordt voldaan aan het begin van het programma. Mocht je nog vragen hebben over de Palmzondagmanifestatie, stuur deze dan naar bovengenoemd e-mailadres of gebruik het veld ´bijzonderheden´ van onderstaand inschrijfformulier.

info

www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatied’Oultremontcollege, Dillenburgstraat 46
plaatsDrunen (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl