Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 19 september 2009    Evangelie van 2009-09-19
 titelGouden priesterjubileum mgr. Bär
beschrijving

Zaterdag 19 september viert Mgr. Philippe Bär o.s.b. zijn gouden priesterjubileum in de kathedraal H.H. Laurentius en Elisabeth in Rotterdam. Hij gaat voor tijdens de feestelijke Eucharistieviering, die om 11.00 uur begint. Concelebranten zijn onder meer Mgr. A.H. van Luyn s.d.b., bisschop van Rotterdam, en kardinaal Simonis. De kathedrale cantorij o.l.v. Marc Schaap zal de viering opluisteren.

Mgr. R. Ph. Bär was bisschop van Rotterdam van 1983 tot 1993. Zijn wapenspreuk was Christo et Ecclesiae (voor Christus en de Kerk). Momenteel verblijft Mgr. Bär in het Benedictijnenklooster in Chevetogne (België), waar hij in 1954 is ingetreden.

info

www.bnisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieDe kathedraal H.H. Laurentius en Elisabeth
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl