Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Hoorn

RKJ Hoorn

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 14 juni 2010    Evangelie van 2010-06-14
 titelRKT avond
beschrijving

Programma

14-9-2009
RKT avond Thema: Roeping
14-10-2009
RKT avond Thema: Rozenkrans
8-11-2009
Katholieke Jongeren Dag
9-11-2009
RKT Avond ovb KJD
14-12-2009
RKT avond: Kerstdiner met gasten
11-1-2010
RKT avond
8-2-2010
RKT avond
8-3-2010
RKT avond Thema: Stille Omgang
12-4-2010
RKT avond
10-5-2010
RKT avond
14-6-2010
RKT avond
4-7-2010
Afsluitingsdag RKJ / RKT

Wie zijn wij?
Wij zijn (bijna allemaal) katholiek en we zijn jong! En we komen er voor uit. Elk persoon is speciaal en uniek. Maar samen vormen we ook een groep, een open groep. Dus ook jongeren die we niet kennen (met welk geloof of achtergrond dan ook) zijn welkom!

Wat doen wij?
We doen mee aan allerlei activiteiten voor jongeren, zoals de nachttocht naar Heiloo, het landelijke zaalvoetbal- en volleybaltoernooi, de reis naar Lourdes, het kerstgaladiner.
Veel activiteiten organiseren we ook zelf en we werken vaak samen met andere groepen! En we hebben daarnaast ook onze eigen bijeenkomsten voor gezelligheid, catechese en ontmoeting.

Wat is ons doel?
We willen jongeren een omgeving bieden waarin ze zichzelf kunnen zijn.
We willen zoeken naar antwoorden op al onze vragen, gevoelens en verlangens. We willen jongeren enthousiast maken voor het geloof en we proberen te groeien in de liefde voor onze vriend en vijand! We dragen en steunen elkaar bij verdriet en tegenslagen die op ons weg komen. En we maken vrienden voor het leven!

Geef je leven een impuls!
Ben jij klaar voor een uitdaging en wil je je leven een nieuwe impuls te geven? Wil je met andere jongeren optrekken en het geloof ontdekken? En wil je je agenda vol met activiteiten speciaal voor jongeren?
Neem dan de eerste stap en laat ons iets van je horen!

info

tieners@rkjhoorn.nl
www.rkjhoorn.nl/tieners

organisatieRKJ Hoorn
locatie
plaatsHoorn (Noord-Holland)
postcode16
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl