Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 11 december 2009    Evangelie van 2009-12-11
begintijd09:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelBezinningsdag in de Adelbertabdij
beschrijving

In onze abdij worden eens in de twee maanden op vrijdag bezinningsdagen georganiseerd door broeder Adri en een groepje vrijwilligers. Op deze dagen is er ruimte voor ontmoeting, geestelijke lezing, discussie over geloofszaken, yoga en gebed. Meestal maken zangles en samenzang ook deel uit van het programma. Het gewone dagritme van de monniken vormt het uitgangspunt voor deze dagen. Dat houdt in: meedoen met de Eucharistieviering, het koorgebed en het gezamenlijk nuttigen van de maaltijden.

De groep deelnemers bestaat uit mannen en vrouwen van ongeveer 25 tot 45 jaar. Er wordt geen bijzondere kennis of ervaring in het Rooms-katholieke geloof gevraagd of verondersteld. Iedereen die op zoek is naar bezinning en spiritualiteit is van harte welkom!

In verband met de beschikbare ruimte kunnen er maximaal 10 personen aan deelnemen. De dagen beginnen ’s ochtends om 9.30 uur met een Eucharistieviering in onze kapel en eindigen ’s avonds om 21.00 uur na het avondgebed (completen).

De kosten voor een hele dag zijn € 15,=. Geïnteresseerden kunnen zich bij ons melden telefonisch op maandag, dinsdag en vrijdagavond tussen 19.30 uur en 20.00 uur, of via  gastenpater.adelbertabdij@xs4all.nl ).

Voor 2009 gaat het om de volgende data

  • 28 augustus
  • 16 oktober
  • 11 december

info

Broeder Adri
gastenpater.adelbertabdij@xs4all.nl
www.abdijvanegmond.nl

locatieSint-Adelbertabdij, Abdijlaan 26
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl