Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 20 september 2009    Evangelie van 2009-09-20
begintijd15:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelOrgelconcert
beschrijving

Op zondag 20 september zal Lukáš Petrvalský, organist van de St. Jakobkerk uit Beroun (Tsjechië), in de Bonifatiuskerk een orgelconcert geven. Hij zal drie orgels bespelen, waarvan ook het orgel uit de Benedictus en Bernadettekerk, dat tijdelijk in de H. Bonifatiuskerk staat opgesteld.

Op het programma staan werken van Jehan Alain, Johann Sebastian Bach, François Couperin, Théodore Dubois, Erhard Nowak, Josef Seger en Johann Gottfried Walter. Lukáš Petrvalský beëindigt het concert met een eigen improvisatie.

De H. Bonifatiuskerk in Rijswijk onderhoudt in het verlengde van de stedenband al 20 jaar een uitwisselingsrelatie met de St. Jakobkerk in Beroun.

Plaats: H.-Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 69, 2282 SE Rijswijk
De toegang is gratis. Na afloop is er een deurcollecte.

info

(070) 399 24 16
www.bonifatiusparochie.info

locatieH.-Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 69
plaatsRijswijk (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl