Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 1 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-01
begintijd19:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelOntmoetingsavond lezers ‘Don Bosco NU’
beschrijving

De Vereniging van Medewerkers van Don Bosco organiseert op 1 oktober in Roosendaal een ontmoetingsavond voor de lezers van Don Bosco NU.

Voor de organisatie van de avond werkt de vereniging samen met de salesianen van Don Bosco en de Stichting Don Bosco in Roosendaal. De avond begint om 19.00 met inloop en koffie waarna er presentaties zijn van Don Bosco Roosendaal en van Don Bosco Nederland. Daarna is er ruimte voor ontmoeting.

De avond wordt om 21.30 uur afgesloten door delegaat Herman Spronck sdb. Locatie: Stichting Don Bosco, Kloosterstraat 1, 4701 KH Roosendaal.

Programma

19.00 uur: inloop van de gasten
19.30 uur: welkomstwoord coördinator van medewerkers van Don Bosco
19.40 uur: presentatie van Don Bosco Roosendaal
19.55 uur: presentatie van Don Bosco nu
20.10 uur: opening van het Plein van Don Bosco
21.30 uur: afsluitend woord van Herman Spronck

info

Hannie Webbers
llwebbers@planet.nl
www.donbosco.nl

locatieStichting Don Bosco, Kloosterstraat 1
plaatsRoosendaal (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl