Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 2 t/m zaterdag 7 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-02
 titelDe Regenboog Oriënteringsweken
beschrijvingStichting De Regenboog, interkerkelijke stichting voor verslavingszorg, biedt de unieke kans om kennis te maken met dakloze verslaafden in de binnenstad van Amsterdam met twee Zomer Oriënteringsweken.

Al vele jaren komen in de zomer geïnteresseerden bij De Regenboog langs om te werken aan activiteiten voor mensen aan de onderzijde van de maatschappij. Voor velen blijkt dit een verrijkende levenservaring. Daarom zal De Regenboog ook dit jaar de Zomer OriënteringsWeken weer organiseren, en wel in de weken van 26 juli en 2 augustus. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt nu geen eigen bijdrage gevraagd.

Tijdens de Zomer OriënteringsWeken helpen vrijwillige deelnemers, afkomstig uit heel Nederland, zes dagen mee in de aanloopcentra van De Regenboog. De indeling van de week is gevarieerd; naast het werk in de opvang komen informatieve avondprogramma’s en een uitgebreide training aan bod. In deze weken leren de deelnemers niet alleen de andere zijde van harddruggebruikers kennen, maar zij leren zodoende ook vaak zichzelf van een andere kant kennen.

info(020) 5317600
www.deregenboog.org
locatiebinnenstad
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl