Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
RKJ Leiden

RKJ Leiden

Website E-mail

RKJ Leiden (Regionale Katholieke Jongerengroep) is een van de oudste lokale jongerengroepen ontstaan vanuit de WKJ (Werkgroep Katholieke Jongeren)

www.rkjleiden.nl Leiden

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 18 april 2010    Evangelie van 2010-04-18
begintijd10:00 uur
 titelVolleybaltoernooi RKJ Leiden
beschrijving

Ook dit jaar organiseren wij het traditionele volleybaltoernooi voor RK Tiener- en Jongerengroepen in sporthal “De Fluit” in Leidschendam op 18 april 2010 . Wij willen jullie hiervoor van harte uitnodigen. De dag beginnen we om 10.00 uur met een H. Mis in de parochie van de Heilige Lodewijk aan de Steenschuur 19 te Leiden.

De eerste wedstrijden beginnen om 12.00 uur. De teams moeten uit minimaal 6 spelers en minstens 2 damens bestaan. Er zijn twee poules, een voor tieners van 12 t/m 15 jaar en een poule voor jongeren van 16 t/m 30 jaar.

Je kan je team opgeven, voor 5 april 2010, op www.rkjleiden.nl/volleybal

Wij willen tevens vragen of er scheidsrechters zijn binnen jullie tiener- of jongerengroep die de wedstrijden deze dag willen fluiten. Het aanmelden van scheidsrechters kan ook via bovenstaande link.

Dit jaar verwachten we weer veel teams. Aangezien er een maximaal aantal teams is dat kan deelnemen aan het toernooi, raden we jullie aan je z.s.m. op te geven! Enkele dagen voor het toernooi kun je hier het speelschema vinden.

De kosten zijn € 35,- per team. We willen jullie vragen per team te betalen bij aanvang van het toernooi. Let op: Bij annulering na 5 april dien je toch de € 35,- te betalen.

Wij hebben er veel zin in en hopen samen met jullie er een gezellige en sportieve dag van te maken, dus tot dan!

Het organiserend comité:

Marianne Heykoop
Mark Stuurman
Bernadette Lexmond
Thomas Beenakker

info

volleybal@rkjleiden.nl
www.rkjleiden.nl/volleybal

organisatieRKJ Leiden
locatieSportcomplex “De Fluit”, Fluitpolderplein 3
plaatsLeidschendam (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl