Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 14 maart 2004    Evangelie van 2004-03-14
 titel8-uurs gebedsactie
beschrijvingZondag 14 maart 2004 van 12:00 uur tot 20:00 uur, aansluitend aan de H. Mis van 11.15 uur, wordt in de "Onze Lieve Vrouw van de Heilige Rozenkrans" parochiekerk te Brunssum/Treebeek weer een gebedsactie gehouden. De kerk is dan 8 uur open voor: gebed en aanbidding.

Pastoor R. de Hilster, zal - aansluitend op de H. Mis van 11:15 uur -de gebedsactie openen met de uitstelling van het Allerheiligste, het zegenen van degenen die de actie zullen dragen door hun aanwezigheid en het voorbidden van het 1e Rozenhoedje.

Zo gaan we biddend de zondag van de Vasten in om zegen te vragen voor de volgende intenties:

infoLeo M. Verhoeven, (045) 522 70 79
locatieOLV van de H. Rozenkrans, parochiekerk
plaatsBrunssum / Treebeek (Limburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl