Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding
(IHGO)

Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding

Website E-mail

Het IHGO is een stichting die in 1988 is opgericht door een aantal echtparen om katholieken te helpen huwelijk en gezin op een goede manier te beleven en te werken aan de opvoeding van de kinderen
Zij staat onder patronage van de Heilige Monica

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 15 november 2009    Evangelie van 2009-11-15
begintijd11:00 uur
eindtijd17:15 uur
 titelIHGO Gezinsdag 'Think different'
beschrijving

De IHGO Gezinsdag wordt gehouden op zondag 15 november van 11:00 uur tot 17:15 uur op Dijnselburg, Amersfoortseweg 10 in Zeist. Het thema is ‘Think different’.

Op de gezinsdag zal mgr Schröder, emeritus vicaris generaal van het bisdom Den Bosch, een inleiding geven over Louis en Zélie Martin, de ouders van de H. Theresia van Lisieux die in October 2008 zalig werden verklaard. Daarnaast zijn er workshops over de Marriage Course, door Carlo en Mayke Beenakker, en over geloofscommunicatie in het gezin.

Voor kinderen en tieners is er een speciaal programma. De IHGO gezinsdag is een dag voor alle leeftijden, voor het hele gezin. We beginnen de dag om 11:00 met een eucharistieviering maar later aansluiten (vanaf 12:30 uur) kan ook. De dag is om 17:15 afgelopen.

De kosten bedragen € 15 per gezin (inclusief koffie/thee)  of – indien de kosten een bezwaar zijn – een bijdrage naar draagkracht. Ouders nemen zelf een lunchpakket mee, ook voor de kinderen en de tieners.

info

info@ihgo.nl
www.ihgo.nl/index.php?p=gezinsdag

organisatieInstituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding
locatieDijnselburg, Amersfoortseweg 10
plaatsZeist (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl