Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 19 september 2009    Evangelie van 2009-09-19
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelMet de monniken op pad
beschrijving

Op pad met de ‘Monniken’ langs plaatsen van historisch, cultureel en spiritueel belang. En al deze dimensies zijn te zien en te ervaren in een gevarieerd landschap van jaagpaden, akkers, duinen en geestgronden.

Met een aanloop vanuit Heiloo brengen we een bezoek aan de Abdij van Egmond met mogelijkheid van deelname aan het middaggebed. We doen de Adelbertusakker aan met een heilige bron uit de 8e eeuw, we wandelen door de duinen, passeren het Liobaklooster en lopen over historische paden. Vertrek vanaf NS-station Heiloo.

Datum: zaterdag 19 september
Tijd:
10.00 - 16.00 uur
Prijs:
€ 15,-

info

www.laverna.nl/monnikenpad.htm

locatieHeiloo - Egmond
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl