Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 26 september 2009    Evangelie van 2009-09-26
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelCDA Familiedag
beschrijving

Kom met het hele gezin op 26 september tussen 10.00-17.00 uur naar de CDA Familiedag! In Avonturenpak Hellendoorn is voor iedereen iets te beleven. Voor de durfals de Wild Waterval, Donderstenen en Piraat Enterhaak. Voor de hele familie de Sungai Kalimantan, het Galjoen en de 3 geheime Torens. En voor de allerkleinsten de draaimolen, de Postkoets en de Dombomolen.

Op de CDA Familiedag kunt u ook in gesprek gaan met ministers, kamerleden en europarlementariërs.

CDA-leden krijgen op 26 september meer dan 10 euro korting op de toegangsprijs van Avonturenpark Hellendoorn! U kunt alleen kaarten bestellen als u lid bent van het CDA. Uw introducés hoeven geen lid te zijn. Kom daarom met het hele gezin naar de CDA Familiedag!

Aanmelden
De aanmelding moet uiterlijk 10 september a.s. binnen zijn. Daarna is de inschrijving gesloten. Behalve entreekaarten kunt u ook een lunchpakket bestellen. De lunch zal bestaan uit: 2 broodjes, krentenbol, yoghurt, fruit en een drankje en voor de kinderen een verrassing. (Voor kinderen wordt er 1 broodje minder geserveerd. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier.

Betalen
Het totaal bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer 65 06 16 944 tnv CDA-Acties te Den Haag o.v.v. van bij voorkeur uw relatienummer (te vinden op uw ledenpas) of, indien u het relatienummer niet bij de hand heeft, uw postcode en huisnummer.
De betaling moet uiterlijk 14 september a.s. binnen zijn.

info

www.cda.nl

locatieAvonturenpark Hellendoorn, Luttenbergerweg 22
plaatsHellendoorn (Overijssel)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl