Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf dinsdag 6 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-06
 titelAlphacursus
beschrijving

Voor iedereen vanaf 17 jaar die meer wil weten over het katholieke geloof en/of de kernpunten van het geloof nog even heel duidelijk op een rijtje wil krijgen.

De Alphacursus start 6 oktober en duurt tot in december en vind plaats op dinsdagavonden. De precieze data zijn nog niet bekend en de exacte begin en eindtijden ook niet. Zodra ze bekend zijn, dan wordt 't ook hier aangepast. Er zijn 10 bijeenkomsten en een (half) weekend waarvoor je wordt uitgenodigd. Meer informatie over de Alphacursus kun je krijgen bij Janet of pastoor Niesten. Vooraf moet je je bij pastoor Niesten opgeven.

info

www.lifeteen-haarlem.nl

locatieH. Pastoor van Arskerk, Prinses Beatrixplein 6
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl