Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 12 juni 2004    Evangelie van 2004-06-12
 titelBonifatiusdag
beschrijvingLet wel niet op zondag dit jaar, maar op zaterdag! De Bonifatiusdag. Dan vieren we de jaarlijkse bisdomdag, maar dit jaar heeft die internationale allure. Er komen, zover nu bekend, 15 bisschoppen naar Dokkum, onder wie de kardinaal en de pauselijke nuntius. Er zijn grote groepen pelgrims uit Duitsland en waarschijnlijk ook uit Engeland met hun bisschoppen. Er is een gelegenheidskoor gevormd bestaande uit het befaamde Roder Jongenskoor en het jongenskoor uit Breda ‘de Koralen’ die de viering in muzikaal opzicht zullen verzorgen. Het Bonifatiuspark dat zich tegen die tijd weer in alle glorie zal vertonen zal plaats bieden aan muziekgroepen, aan eet- en drankgelegenheden, aan een springkussen voor de kinderen, aan picknickende pelgrims. Kortom het heeft er alles van om een prachtige ontmoetingsdag te worden rond de heilige Bonifatius!
Tijdens de middag zal de bisschop een standbeeld van de zalige pater Titus Brandsma (de drijvende kracht achter de aanleg van park en kapel!) onthullen. De dag wordt afgesloten met een door het Roder Jongenskoor gezongen Bonifatiusvesper.

infowww.bonifatius1250.nl
locatieBonifatiuspark
plaatsDokkum (Friesland)
postcode91
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl