Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 27 september 2009    Evangelie van 2009-09-27
begintijd13:00 uur
 titelOpeningsfeest
beschrijving

Op zondag 27 september trapt Bisdom Groningen-Leeuwarden traditiegetrouw het nieuwe jongerenseizoen actief af. De gelegenheid om elkaar weer te onmoeten na de lange zomermaanden en je ook geestelijk te laten klaarstomen op het nieuwe werk- of schooljaar.

Vanaf 13.00 ben je van harte welkom in de kathedraal te Groningen voor een lekker bakje koffie of thee. De kathedraal is op enkele minuten loopafstand van het station (voetgangersbrug over, links af, rechtdoor en dan vanzelf aan je linkerhand). Om half 2 zal Mgr. de Korte voorgaan in een speciale jongerenviering.

Na de viering gaan we met elkaar in gesprek en kun je kiezen uit diverse workshops, zoals een dieper kijkje in het evangelie van de dag, hoe bereid je je voor op het nieuwe jaar en nog vele interessante keuzes.

Hierna is het tijd voor wat actie en vertrekken we naar recreatiecentrum Kardinge voor een middag vol sport en spel. Wat dacht je van klimmen op speciale klimmuren, of op de skilatten in hartje Groningen?

We sluiten de dag af met een warme maaltijd.

Ivm het opgeven bij andere instanties is opgave verplicht. Dit kan bij jongerenwerker Hao Tran door een mailtje te sturen naar h.tran@bisdomgroningenleeuwarden.nl .

De kosten zijn 5 euro per persoon, mits je dit kunt missen. Geld hoeft NOOIT een reden te zijn om niet aanwezig te zijn. Je kunt dit overleggen met Hao Tran. Opgave kan tot maandag 21 september.

  • Aanvang: 13.00uur
  • Kosten: € 5 euro per
  • Locatie: Kathedraal, Radesingel 2

info

Hao Tran
(050) 40 65 888
h.tran@bisdomgroningenleeuwarden.nl
www.bisdomgroningenleeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieKathedraal, Radesingel 2
plaatsGroningen (Groningen)
postcode97
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl