Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdinsdag 14 t/m maandag 20 september 2004    Evangelie van 2004-09-14
 titelLourdesbedevaart
beschrijvingDe Stichting Bedevaartweb organiseert, dit jaar een aantal 7- en 8 daagse bedevaarten naar het Franse Lourdes.

Vanuit diverse opstapplaatsen (Amsterdam, Hilversum, Utrecht, Breda, Antwerpen) wordt u per luxe touringcar vervoerd naar Lourdes, alwaar Maria in 1858 aan Bernadette Soubirous verschenen is.

Tegen meerprijs is Haal en Brengservice vanuit de noordelijke provincies mogelijk.

Tijdens deze 7- en 8 daagse reizen wordt u vergezeld van een Nederlands sprekende reisleiding.

Aan de hand van een goed uitgebalanceerd programma wordt u in de gelegenheid gesteld, Lourdes te ervaren en het leven van St. Bernadette te leren kennen.

Tijdens de reis verblijft u op basis van Vol Pension in een 2- of 3-sterren hotel met lift in het centrum van Lourdes, in de nabijheid van het Heiligdom.

Voor deze reizen geldt een minimaal aantal deelnemers van 28 personen.

8-daagse busreis van 4 t/m 11 augustus, € 755,-
7-daagse vliegreis van 14 t/m 20 september, € 780,-
8-daagse busreis van 27 september t/m 4 oktober, € 755,-
Toeslag voor 1-persoons kamer: € 75,-

info06-40509114 of marion@bedevaartweb.com
www.bedevaartweb.com/bedevaart.htm
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl