Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdinsdag 15 september 2009    Evangelie van 2009-09-15
(Prinsjesdag / Onze Lieve Vrouw van Smarten)
begintijd13:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelInnerlijke beelden/Iconen van Jezus
beschrijving

De Beiaard, katholiek centrum voor spiritualiteit en geloofsvorming, presenteert een interactieve workshop rond “Innerlijke beelden / Iconen van Jezus”.

De eerste middag onderzoeken we de beelden van Jezus, van de Bijbel tot aan Paul Verhoeven. We zien dat iedere tijd en ieder mens een eigen kijk heeft op Jezus, en we gaan hierover in gesprek. Het blijkt dat Jezus steeds opnieuw inspireert.

De tweede middag gaan we aan het werk met eigen Jezusbeelden en betekenissen. Welk beeld koester je; welk beeld beknelt je; welk beeld komt naar je toe. Is het mogelijk oude beelden te herijken? Of nieuwe toe te laten?

De middagen worden verzorgd door Irene Kool, theologe, tot voor kort geestelijk verzorgster in het Mesos Ziekenhuis locatie Oudenrijn te Utrecht.

info

De Beiaard
Stadhouderslaan 37
3583 JC Utrecht
(030) 251 77 15
info@beiaard-utrecht.nl
www.beiaard-utrecht.nl

locatieDe Beiaard, Stadhouderslaan 37
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl