Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 3 t/m vrijdag 7 mei 2004    Evangelie van 2004-05-03
 titelRetraite rond Het Hooglied
beschrijvingVan 3 t/m 7 mei wordt in de Sint-Trudoabdij te Brugge Sint-Kruis een retraite gehouden rond Het Hooglied onder leiding van Noël Bonte.

Het bijbelse Hooglied is een geliefd boek. Het wordt door de Joden op het Paasfeest gelezen. Het gaat dan ook over geliefden en over de liefde die sterker is dan de dood (Hl 8, 6). Over mensen dus, maar ook over de bron van alle liefde: God zelf.

Tijdens de retraite kan je ervaren hoe de gelovige mens al meer dan tweeduizend jaar lang dit liefdesverhaal uiterst concreet beleeft. Je krijgt de kans teksten te lezen, te luisteren naar muziek en prachtige kunstwerken te bekijken.

infoSint-Trudoabdij, 050/36 70 22
locatieSint-Trudoabdij , Pelderijnstraat 14
plaatsBrugge Sint-Kruis (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl