Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 juli t/m woensdag 4 augustus 2004    Evangelie van 2004-07-25
 titelPriestervakantie
beschrijvingVoor de tweede maal organiseert het Willibrordhuis een vakantie voor priesters, ditmaal in de omgeving van Bamberg, Duitsland.

In het Maintal in de Frankische Schweiz (Beieren, Zuid-Duitsland) liggen Staffelstein en "Vierzehnheiligen" met een prachtige rococo-basiliek ter ere van de veertien heilige noodhelpers (o.m. de heiligen Barbara, Blasius, Christophorus, Cyriacus, Dionysius, Georgius, Margaretha en Vitus)

Tegenover deze basiliek ligt het huis "Frankenthal" waar we verblijven.
Het huis biedt perfecte één-persoonskamers met douche/bad en toilet en uitstekende maaltijden.

De onmiddellijke omgeving leent zich goed voor lange wandelingen, er is een "Kurort" (Bad Staffelstein) in de omgeving en onze verblijfplaats is een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Bamberg, Nürnberg, Bayreuth en vele andere plaatsen.

Samen bidden we de lauden en de vespers en vieren we de Eucharistie. Ook wordt een ontmoeting met de kerk ter plaatse georganiseerd. Verder kan ieder de tijd vrij besteden, wel worden er suggesties gedaan voor uitstapjes die men onderling kan afspreken.

Aanreis met eigen auto (vanuit Haarlem ongeveer 675 km). We zijn graag behulpzaam om te zien wie met wie kan meerijden.

Kosten: € 445,- (op basis van halfpension; het is eventueel mogelijk bij het ontbijtbuffet een lunchpakket klaar te maken)

infoRector J. Hendriks, (023) 5841435 of rector@willibrordhuis.nl
organisatieDe Tiltenberg
locatie
plaatsBamberg (Duitsland)
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl