Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 16 augustus 2009    Evangelie van 2009-08-16
begintijd12:00 uur
 titelMariaprocessie
beschrijving

Voor het 6e jaar alweer trekt op 16 augustus a.s. een Mariaprocessie door de straten van de Pijp. En ook voor de 6e  keer doen de Afrikaanse mensen van de All Saints Church weer mee. Ook de Filippijnse gemeenschap doet weer mee.

De gezamenlijke Eucharistieviering is om 12.00 uur en daarna trekt de processie met het Mariabeeld door de buurt, begeleid door de harmonie uit Zaandam en met Afrikaanse, Filippijnse en Nederlandse zang.

Na afloop is er in de kerk een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

info

www.amsterdam.vredeskerk.nl

locatieVredeskerk, Pijnackerstraat 9
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl