Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 23 oktober t/m zondag 1 november 2009    Evangelie van 2009-10-23
 titelBijbel10daagse 2009
beschrijving

Van 23 oktober tot en met 1 november vindt de Bijbel10daagse plaats in diverse plaatsen in Nederland. Het thema in 2009 is Verhalenkaravaan. Bijbelverhalen staan dit jaar centraal tijdens de Bijbel10daagse. In verhalen van de Bijbel kom je mensen tegen die, hoe verschillend ze ook zijn, dezelfde eigenaardigheden, kwaliteiten, zwakten, twijfels en emoties hebben als wij. Verhalen dóen iets met je. Bijbelverhalen hebben ook een link naar de verhalen van nu. Geloofsverhalen, verhalen van hoop en twijfel, dood en liefde, verteld door mensen die zich gegrepen voelen door de bijbelverhalen.

Tijdens de Bijbel10daagse gaat er een verhalenkaravaan door het land reizen. Een dubbeldekker ingericht door het NBG met aan boord een verhalenverteller. De start van de karavaan vindt plaats in boekhandel Selexyz Dominicanen in Maastricht. De route eindigt tien dagen later in het noorden van Nederland en zal onderweg dorps-, kerk- en schoolpleinen aandoen. Tijdens de tocht worden op zoveel mogelijk plaatsen bijbelverhalen verteld. Tegelijk worden overal in het land bijeenkomsten rond de bijbelverhalen georganiseerd.

Kijk voor de route en andere activiteiten op www.bijbel10daagse.nl

info

www.bijbel10daagse.nl

locatie
plaatsdiverse
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl