Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 19 september 2009    Evangelie van 2009-09-19
 titelDag van de christelijke traditie
beschrijving

Op zaterdag 19 september organiseert het VKMO (verband katholieke maatschappelijke organisaties) de Dag van de Christelijke Traditie. In lezingen, workshops, praktijkverhalen en debat staat de christelijke traditie centraal en de wijze waarop zij in de huidige samenleving wordt bewaart, vernieuwt en doorgegeven.

Er is keuze uit een twintigtal programmaonderdelen, daarnaast is er een markt, gelegenheid tot lunch en een centrale afsluiting en opening. Sprekers zijn onder andere: Erik Borgman, Manuela Kalsky, Mgr. G. de Korte, Manon Vanderkaa, Frans Maas en Patrick Chatelion Counet. Dagblad Trouw organiseert een groot onderwijsdebat onder leiding van Monic Slingerland. De dag wordt afgesloten met een optreden van RadU2.

Deelname en inschrijving via www.dagchristelijketraditie.nl

Programma
09.30 aanmelden en markbezoek
10.30 centrale opening in woord en beeld
11.00 programmaronde A
12.00 programmaronde B
13.00 lunch en markbezoek
14.00 programmaronde C
15.00 programmaronde D
16.00 centrale afsluiting met uitvoering van RadU2

Locatie
Domstad Hogeschool Utrecht
Koningsbergerweg 9
2500 GM Utrecht

Organisatie VKMO
De Stichting VKMO (Verband Katholieke Maatschappelijke Organisaties) heeft ten doel de bevordering van samenwerking van katholieke maatschappelijke organisaties, om zo elkaars maatschappelijke verantwoordelijkheid te ondersteunen en te versterken en de katholieke levensbeschouwing op eigentijdse wijze gestalte te geven in de Nederlandse samenleving en in het werk van de deelnemende organisaties in het bijzonder.

info

www.dagchristelijketraditie.nl

Projectleider Franck Ploum, Bureau Mamre
info@dagchristelijketraditie.nl
(06) 48 71 37 92

locatieDomstad Hogeschool Utrecht, Koningsbergerweg 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl