Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneervrijdag 24 juli 2009    Evangelie van 2009-07-24
 titelIn de voetstappen van Titus Brandsma
beschrijvingOp maandag 27 juli is het de 67ste gedenkdag van de dood van Titus Brandsma in 1942 in Dachau.

Ter gedachtenis hieraan organiseert de Titus Brandsmaparochie op vrijdag 24 juli een wandeling door de stad, langs plaatsen waar Titus Brandsma in Deventer is geweest en waar herinneringen leven aan Geert Groote, de man voor wie hij grote bewondering had.

Deelnemers verzamelen zich om 15.00 uur bij de Bergkerk. De wandeling van ca. 1 uur begint om 15.15 uur.

Na afloop is er vanaf 17.00 uur een samenkomst in de Titus Brandsmakapel in de parochiekerk in Colmschate, tegenover het NS-station.

Er zullen daar broodjes en koffie of thee verkrijgbaar zijn. Het samenzijn wordt besloten met een korte vesperdienst. Iedereen is van harte welkom om aan deze bijzondere tocht deel te nemen.

infoF.J. Bruning
(0570) 651 586
locatieBergkerk
plaatsDeventer (Overijssel)
postcode74
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl