Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 19 t/m maandag 26 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-19
 titelTaizé-reis bisdom Utrecht
beschrijvingTaizé is een kleine broedergemeenschap in midden Frankrijk, waar jaarlijks duizenden jongeren naar toe trekken voor een verblijf van een week, soms langer, soms iets korter.

Gedurende zo’n week zijn er talloze ontmoetingen met jongeren uit allerlei landen, die allemaal met vragen rondlopen als: wat is de zin van het leven? Er moet toch iets meer zijn dan alleen maar dat wat we zien? Waar komt alles vandaan? Hoe geloven mensen? Wat betekent Geloof, wat betekent God voor mij? In de loop van de week vind je nog niet direct antwoord op zulke vragen, maar de herkenning bij elkaar, de ontmoeting tussen verschillende culturen en dat alles binnen een open kader van gebed, zang en gesprek bieden je een uiterst boeiende ervaring, net als al die duizenden jongeren dat voor jou ook al eens hebben meegemaakt.

Bisdom Utrecht wil je graag de kans bieden om een week in Taizé door te brengen. Reis dus met ons mee naar Taizé

Vertrek: zondag 19 oktober 2008
Terugreis: zondag 26 oktober 2008

Kosten: ca. € 175, - pp.

Leeftijd: 15-29 jaar

Meer info en coördinatie: broekhoff@dekenaatijssellanden.nl
(038) 423 35 81

info broekhoff@dekenaatijssellanden.nl
(038) 423 35 81
locatie
plaatsTaizé (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl