Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf zaterdag 10 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-10
 titelSeminar liefde, relaties en seksualiteit
beschrijving

Wegens succes organiseert de afdeling Huwelijk & Gezin (Hoeksteen) van het bisdom Haarlem-Amsterdam opnieuw een seminar over liefde, relaties en seksualiteit onder de naam 'de Theologie van het Lichaam'. Het seminar beslaat drie zaterdagen in het najaar van 2009.
Ook jongeren en/of begeleiders, die dit onderwerp meer willen bestuderen voor zichzelf en/of anderen, zijn van harte uitgenodigd voor dit seminar.

De afgelopen jaren heeft de afdeling Huwelijk en Gezin elk jaar een seminar over het onderwerp gehouden. Ieder jaar weer was het seminar volgeboekt. ”Het wordt steeds duidelijker dat de Theologie van het Lichaam één van de meest invloedrijke catechese-cycli is geweest van de afgelopen decennia”, aldus de afdeling Huwelijk & Gezin.

Wat is de Theologie van het Lichaam?
Het is de naam voor de baanbrekende inzichten van de voormalige paus Johannes Paulus II over de roeping van de mens, het huwelijk en de seksualiteit. Hij stelt deze onderwerpen in een compleet nieuw licht aan de hand van met name filosofische inzichten en inzichten uit de bijbel.

Data

  • Zaterdag 10 oktober 2009
  • Zaterdag 31 oktober 2009
  • Zaterdag 28 november 2009

Het seminar wordt gehouden in Vogelenzang.

info

Afdeling Huwelijk en Gezin
Bisdom Haarlem
Kruisweg 63
2011 LB Haarlem
(023) 511 26 83

info@hoeksteen.org
huwelijkengezin@bisdomhaarlem.nl
www.hoeksteen.org

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieSeminarie De Tiltenberg
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl