Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 25 juni 2009    Evangelie van 2009-06-25
 titelAvond van Paulus
beschrijvingDe Parochie Kaatsheuvel houdt op donderdag 25 juni een ‘avond van Paulus’. Op die avond worden enkele teksten van de apostel Paulus gelezen, afgewisseld met muziek en bezinning. Daarmee ontstaat een gevarieerd beeld van wie Paulus was: een zorgzame, felle, lijdende, pastorale, dogmatische, praktische en biddende man. Medewerking wordt verleend door enkele lectoren, door Maaike Mennens, organiste van de St. Jan in Kaatsheuvel, en door pastoor Groos en pastoraal werker Theo Schepens.

De avond duurt van 20.00 uur tot 22.00 uur en wordt gehouden bij gelegenheid van het einde van het Paulusjaar (28 juni 2008 - 29 juni 2009). De bijeenkomst is in het Parochieel Centrum, Hoofdstraat 34, Kaatsheuvel, bij mooi weer buiten in de pastorietuin. Iedereen is welkom.

infoParochiesecretariaat
(0416) 27 25 15 (werkdagen 9.30-11.30 uur)
parochiekaatsheuvel@home.nl
www.parochiekaatsheuvel.nl
locatieParochieel Centrum, Hoofdstraat 34
plaatsKaatsheuvel (Noord-Brabant)
postcode51
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl