Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 29 oktober 2009    Evangelie van 2009-10-29
 titelStil worden om God te vinden
beschrijvingCentrum Het Rustpunt organiseert verschillende activiteiten, waaronder een bezinningsdag op donderdag 29 oktober met het thema 'Stil worden om God te vinden. Elisabeth van de Drie-eenheid en de stilte'.

Stilte is een smalle toegangsweg tot het gebed. Midden in je dagelijkse bezigheden en werk de stilte bewust opzoeken om er God te vinden is niet evident. Elisabeth is “profeet van de stilte” en gids op onze weg naar Hem.

- Plaats: Conferentiezaal van ‘Het Rustpunt’, Burgstraat 46, 9000, Gent
- Onthaal: 9.30 uur - Aanvang: 10.00 uur - Einde: 17.00 uur
- Deelname: € 25,00 per midweekdag (warme maaltijd inbegrepen)

Begeleider: mevrouw Martine 'd Hollander

infowww.rustpunt.net
09/2259571
info@rustpunt.net
locatieConferentiezaal ‘Het Rustpunt’, Burgstraat 46, 9000
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl