Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 5 t/m vrijdag 10 juli 2009    Evangelie van 2009-07-05
 titelRetraite 'Leven als religieuze in trouw'
beschrijvingIn Bezinningscentrum Abdij Herkenrode vindt van zondag 5 juli tot en met vrijdag 10 juli een stille retraite plaats met het thema ”Meditaties op het Johannesevangelie”.

Inleider: Jan Boonen pr.

Om christenen in hun geloof te versterken, legde de apostel Johannes getuigenis af van Jezus Christus. Deze retraite biedt ons de gelegenheid om tot dieper inzicht te komen in dit levenwekkend, apostolisch getuigenis en ons innerlijk te laten omvormen door zijn evangelie, dat tot de mooiste en meest diepzinnige geschriften van het N.T. behoort.

Inleider Jan Boonen erevic. gen. tit. kan. bisschoppelijk afgevaardigde voor religieuzen en emeriti, pastoor in Wijchmaal, begeleidde reeds meerdere retraites en bezinningsdagen en zal het Johannesevangelie voor ons helpen ontsluiten.

Kostprijs: 215 euro
Aanvang: zondag 5 juli 16 uur. Onthaal vanaf 15 uur.
Einde : vrijdag 10 juli om 13 uur.

www.bezinningscentrumherkenrode.be

info011/22 12 33
herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
herkenrode-stilleretraites.skynetblogs.be
locatieAbdij Herkenrode
plaatsHerkenrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl