Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 13 juni 2009    Evangelie van 2009-06-13
(Heilige Antonius van Padua)
 titelCome2Worship - concert Elisa Krijgsman
beschrijvingAanbiddingsleider Elisa Krijgsman komt met zijn band naar Maastricht voor een bijzonder concert met de titel “Come2Worship”. Het concert vindt plaats op zaterdag 13 juni om 20.00 uur in de Immanuelkerk, Brusselseweg 500.

Elisa Krijgsman is naast een topmuzikant, componist en liedjesschrijver in de eerste plaats een aanbiddingsleider. Zelf zegt hij hierover: “Het is mijn verlangen mensen iets van God te laten zien en te ervaren.” Dit is dan ook zijn belangrijkste motivatie voor het Come2Worship concert in Maastricht. Elisa is zich ervan bewust, dat hierover door mensen verschillend gedacht kan worden: “Wij willen samen met christenen met verschillende kerkelijke achtergronden een eenheid vormen als het gaat om het beantwoorden van de liefde van God.”

Het Come2Worship concert past in een tour die Elisa met zijn band maakt door Nederland. Elisa heeft veel composities en teksten op zijn naam staan, die in kerken gezongen worden. Eerder tourde hij door Nederland met de Life@Opwekking concerten.

Tijdens het concert worden bekende nummers afgewisseld met nieuwe composities. Qua muziekstijlen belooft het concert een afwisseling van stevige rock en gevoelige ballads. De kwaliteit is gewaarborgd door de sterke vocalisten en musici.

Wie deelneemt aan het concert is meer dan welkom om mee te zingen en te delen in de ervaring van aanbidding. Elisa’s motto voor de avond is: “kom bij God, zoals je bent”.

De toegang voor het concert is vrij. Er wordt een collecte gehouden om de kosten van het concert te dekken.

infowww.come2worship.nl
www.immanuelkerk.nl
locatieImmanuelkerk, Brusselseweg 500
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl