Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Expositie
expositie
wanneerdinsdag 23 juni t/m zaterdag 12 september 2009    Evangelie van 2009-06-23
 titelKerken Kijken Utrecht
beschrijving

Voor de 27ste keer opent ‘Kerken Kijken Utrecht’ de deuren van twaalf prachtige monumentale kerkgebouwen in de binnenstad van Utrecht, ruim 180 gidsen staan klaar om u gedurende de hele zomer kennis te laten maken met de architectuur en de cultuurgeschiedenis van deze kerken.

Pelgrimspas
Een ‘pelgrimstocht’ langs de twaalf kerken in de binnenstad van Utrecht. De tocht voert u langs plekken met een spirituele betekenis en kerken, die al dan niet een pelgrimstraditie hebben. Het einddoel van deze route is de Domkerk. Heeft u alle kerken bezocht en uw pelgrimspas laten afstempelen dan wacht u bij het einddoel een attentie. U heeft de hele zomer om de stempels te verzamelen.

info

www.kerkenkijken.nl

locatie
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl