Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 12 juni 2009    Evangelie van 2009-06-12
 titelJongerendag Agathakerk met mgr. De Jong
beschrijvingOp 12 juni a.s. is er een jongerendag in de Agathakerk te Lisse voor alle tieners en jongeren die betrokken zijn bij de St. Agathaparochie in Lisse, Hillegom en De Zilk, én voor jongeren van de omliggende parochies. Het thema is een voorbereiding op de Wereldjongerendagen 2011 in Spanje: ”In vuur en vlam voor Madrid”. Met elkaar proberen we de fantastische sfeer van de WJD na te bootsen in aanloop naar de WJD van 2011 die in Madrid in Spanje worden gehouden!

Gewoonlijk komt de paus bij de WJD, dat zal naar verwachting in 2011 ook weer het geval zijn. Pastoraal werker Iwan Osseweijer zegt dat de Paus op 12 juni 2009 helaas niet naar Lisse kon komen, maar dat er een goede vervanger is gevonden: Mgr. De Jong, hulpbisschop van Bisdom Roermond, ook wel de ‘jongerenbisschop’ genoemd.

Het jongerenfeest begint om 17.00 uur met een maaltijd in de achtertuin van de St. Agathakerk. Na het eten zal Mgr. De Jong een korte catechese geven en aansluitend wordt om 20.00 uur de H. Mis gevierd, waarin de hulpbisschop zal voorgaan. Deze jongerenmis zal opgeluisterd worden door een Antilliaans gospelkoor uit Hoogvliet.

Alle tieners en jongeren zijn welkom bij de maaltijd. Jong en oud is van harte uitgenodigd voor de Eucharistieviering. Na de H. Mis zullen de jongeren in de achtertuin nog wat gezellig naborrelen.

infowww.bisdomrotterdam.nl
organisatieBisdom Rotterdam
locatieAgathakerk
plaatsLisse (Zuid-Holland)
postcode21
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl