Vandaag is zaterdag 14 september
Kruisverheffing
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerwoensdag 10 t/m donderdag 11 juni 2009    Evangelie van 2009-06-10
 titel24-uurs Eucharistische Aanbidding
beschrijvingIn de St. Josephkerk, Rozenstraat 20 te Zeist vindt van vanaf woensdag 10 juni 19.00 uur t/m Sacramentsdag, donderdag 11 juni 19.00 uur 24-uurs Aanbidding plaats van het Allerheiligst Sacrament.

In het parochieverband St. Maarten in de St. Josephkerk in Zeist vindt nu al een aantal jaar een 24-uursaanbidding plaats vanaf de avond vóór Sacramentsdag tot de avond van Sacramentsdag zelf. Het thema van dit jaar is ontleend aan het jaar van St. Paulus, dat eind juni afloopt. In 1 Tessalonicenzen 5,17 zegt de apostel: ”Bidt zonder ophouden.”

Pater Elias van de broeders van St. Jan verzorgt woensdag om 19u de Eucharistieviering. Pastoor Bloem, de voormalig deken, leidt bij de afsluiting op donderdag, Sacramentsdag, om 19u het plechtig lof.

De organisatie kan nog aanbidders en bewakers gebruiken die zich voor een periode willen laten inroosteren. Opgave is mogelijk bij Aukje Vroklage (030) 2920006 of Han Leushuis (030) 6917654.

infowww.aanbiddingzeist.nl
locatieSt. Josephkerk, Rozenstraat 20
plaatsZeist (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl