Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Reis
reis
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 6 t/m donderdag 13 augustus 2009    Evangelie van 2009-08-06
(Gedaanteverandering van Jezus)
 titelJongerenmeeting Paray-le-Monial
beschrijvingDeze zomer vindt er in Paray-le-Monial (Frankrijk) weer het internationale jongerenforum plaats. Vanuit Nederland willen wij hier naartoe reizen met een groep jongeren. Dat is nog niet alles! We zullen voorafgaand aan het forum twee dagen vakantie vieren in hartje Frankrijk. Vakantie vieren... hoe dan? Nou, we hebben een ontzettend mooie camping uitgezocht, niet ver van Paray-le-Monial. Je kunt hier kanoën, zwemmen, wandelen in de mooie natuur, de omgeving bezoeken en, ook heel belangrijk, barbecueën! Er is dus volop gelegenheid om actief bezig te zijn, maar je kunt er ook voor kiezen vakantie te houden in de letterlijke betekenis van het woord en lekker niks doen. En dat allemaal midden in Frankrijk.

Wat is het forum?
Naast de gezelligheid van de reis is er ook veel aandacht voor inhoud. Het forum zelf is een mix van verschillende activiteiten. Er zijn workshops, teachings, tijd voor gebed, eucharistie en aanbidding, maar ook ontspanning en natuurlijk ontmoeting met jongeren uit andere landen.

Hoeveel kost het?
Deelname aan het forum (inclusief onderdak en eten) en de vakantie vooraf kosten samen ongeveer 250 euro. Dit is inderdaad een hele smak geld, maar daarvoor ben je wel een hele week weg midden in Frankrijk en dan ook nog inclusief overnachting, vervoer en eten!

Wanneer is het te doen?
We vertrekken 6 augustus 2009 en komen terug op 13 augustus 2009.

infoSecretariaat Gemeenschap Emmanuel
(073) 511 89 57
fax (073) 511 29 56
www.emmanueljongeren.nl
www.emmanuelnederland.nl
info@emmanuelnederland.nl

www.sanctuaires-paray.com
organisatieGemeenschap Emmanuel
locatie
plaatsParay-le-Monial (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl