Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 13 juni 2009    Evangelie van 2009-06-13
(Heilige Antonius van Padua)
 titelConcert Schola Cantorum uit Beroun
beschrijvingOp zaterdagavond 13 juni om 20.00 uur geeft het Schola Cantorum van de H. Jacobusparochie uit Beroun (Tsjechië) een concert in de H. Bonifatiuskerk in Rijswijk. Het concert vindt plaats in het kader van de kerkenband tussen beide parochies die net als de stedenband alweer twintig jaar bestaat.

Tijdens het concert zal een tiental Gregoriaanse gezangen ten gehore worden gebracht waaronder het Veni creator spiritus, Creator alme siderum, Stella splendens in monte, Magnificat en Salve regina.
De toegang tot het concert, dat ongeveer een uur duurt, is gratis. Adres: H. Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 69, 2282 SE Rijswijk.

info
locatieH. Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 69, 2282 SE
plaatsRijswijk (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl