Vandaag is zaterdag 14 september
Kruisverheffing
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 28 mei 2009    Evangelie van 2009-05-28
 titelPaulus op de Areopaag
beschrijvingNaar aanleiding van de totstandkoming van de Paulusicoon en de ingebruikname van de vernieuwde parochiezaal in de Petrus en Paulusparochie heeft de werkgroep van het Paulusjaar een extra leerhuisavond georganiseerd: 28 mei 2009 om 20.00 uur.

We zijn blij dat we pater Filip Noël bereid hebben gevonden om in te zoomen op een belangrijk moment tijdens het leven van Paulus:

Paulus op de Areopaag
Waarom de Grieken hem niet begrepen en wij soms ook niet.

Pater Filip Noël is norbertijn van Averbode, priester, doctor in de Godgeleerdheid (specialiteit exegese), professor in de priesteropleiding van de norbertijnen, uitgever van religieuze boeken in Uitgeverij Averbode en meewerkend priester in de federatie Aarschot.

Entree € 3,- incl. koffie en thee. Graag vooraf aanmelden bij het parochiecentrum via info@parochie-petrusenpaulus.nl

info info@parochie-petrusenpaulus.nl
(013) 467 05 80
locatieParochie HH. Petrus en Paulus, Vierwindenlaan 9-11, 5037 MN
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl