Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 7 juni 2009    Evangelie van 2009-06-07
(Heilige Drieëenheid)
 titelZonnebloem-zondag
beschrijvingIn het Don Bosco Experience Centrum wordt zondag 7 juni 2009 een Zonnebloemzondag gehouden. Iedere eerste zondag van de maand nodigen wij een spreker uit, die van 10.30 tot 11.30 uur een substantiële input brengt.

Ditmaal komt Myriam De Keyzer spreken over ‘Psychologie en Karmelitessen’.

Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom. De kinderen zullen tijdens dat uurtje op een prettige manier bezig gehouden worden.

Om 11.30 uur vieren we samen Eucharistie met Philip Debruyne sj.

De bedoeling is een biddende en levensbetrokken liturgie aan te bieden. De kinderen sluiten hierbij opnieuw aan bij hun ouders. Daarna kan iedereen deelnemen aan een eenvoudige maaltijd.

info
locatieCentrum Don Bosco Experience, Hendrik Placestraat 44, 1702
plaatsGroot-Bijgaarden (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl